Tuesday, October 11, 2011

update

huhu da lame tak update blog nie. rase sunyi lak da tak tulis blog nie. btw kan da update nie banyak jugak cerita baru. first berita yang buat aq gembira, aku dapat lelaki yang nak sehidup semati dengan aku. dia nak jaga aku, nak bahagiakan aku n dia nak aku jadi perempuan yang solehah, anak yang baik, jaga anak-anak dia n dapat jaga dia. hope sangat aku bahagia dengan dia, kekal dengan dia n dapat mengembirakan dia. for hall my life lah, tak ada sorang lelaki pon macam dia. lelaki yang aku kenal sebelum nie semuanya jahat menyakitkan hati aku je. tak ape lah tu benda lepas. aku dah tak nak ingat lagi. yang kedua lak aku dah ok dengan family aku. bahagia sangat dengan diorang semua. hehe =). benda yang paling gembira sekali ayah aku nak berniaga. alhamdulillah lah. sekarang nie duduk rumah je. keje jugak jadi partime waiter tp bosan. ade event baru panggil tu pon lau aku rajin lah nak keje. lau malas tak keje lah jawabnye. tapi bile dah keje best lak. kwn banyak tolong walaupun aku tertekan. yang seronok nye time presentation n serve . kelam kabut. haha.

No comments: